jakkebab.reismee.nl

Vakantie

Dag vrienden en familie, Eindelijk weer een berichtje uit Amerika. Het gaat hier super goed, lekker warm, zweet ontzettend veel. Elk shirt wat ik draag is net alsof ik net uit het zwembad kom. Soms zijn er hele mooie bliksemwolken en soms regent het pijpenstelen. Maar over het algemeen super warm de hele dag. Gelukkig hebben we goede airco in de cabin. Deze weken zit ik met Bruce in de cabin. Die gozer van het filmpje, dat is echt een droge peer. Super gezellig. Ik heb al heel veel vrienden gemaakt. Ook om mee te gaan reizen. Vorige week was ik de widjiwagan, dan ben je de beste counselor voor de twee weken. De kinderen hebben dat uitgekozen. Ik was de eerste international die dat dit jaar was, goed hè. Ik leer 600 kinderen hoofd schouders knie en teen aan in het Nederlands, dat is super grappig. En de grote baas van het kamp wil me volgend jaar terug als nation chief, dan mag ik leiding geven aan andere counselors. In de weekenden en tijdens mijn vrije tijd ga ik vooral met leuke mensen om. Lekker eten, amerikaanse housepartys en soms in Nashville luisteren naar goede live muziek. Tijdje terug naar een echt country concert gegaan. Super grappig. Volgende week ga ik skydiven, uit een vliegtuig springen. Super spannend. We gaan vaak naar de film en naar een groot winkelcentrum om daar kleren te kopen enzo. Ik heb een goede klik met de Nederlanders maar ook met vele anderen. Sorry mam, maar de komende maanden wordt ons huis een doorloop voor Amerikanen die Europa willen zien, dan laat ik ze het mooie Tilburg zien en natuurlijk Amsterdam. Ik ben ook mijn reis al aan het plannen, we gaan eerst naar Orlando Florida voor disneyworld. Daarna naar Miami. Dan met de bus naar Washington DC. Daarna naar new york met de bus. Vervolgens met het vliegtuig naar LA. En als alls doorgaat ga ik een weekje surfen in Hawai. Super vet of niet. Ik ga reizen met een Australiër, een colombiaan, twee engelse, een uit zuidafrika en nog een uit Engeland. Mijn haar groeit btw weer erg snel terug, dus alsik terug ben is het weer normaal, maar ik zie dit Haar wel zitten. Ik mis jullie steeds meer en meer, Ik mis de fijne gesprekken met mam, de lauwe koffie bij pap, een heerlijk croissantje bij huize Bert. De zondagen met mijn hockeyteam. De potjes pes met mijn vrienden. Ervaringen uitwisselen met mijn zus. Altijd warhammerpotjes winnen van Floris, Goede muziek luisteren met Ingrid. Lekker bankhangen met nien. Kletsen met collega's op de graaf. Bier drinken met iedereen die ik nu niet heb opgenoemd. En nog meer bier drinken. Illy koffie drinken met mijn vrienden bij lokaal. Muziek maken met mensen zoals jeroen, pap, Jelle, en vele anderen. Filmpje pakken met Sanne. Naar de Efteling gaan met de familie pruijt. En als laatste Nederlands praten voor een hele dag. Kus jak

Saar

Goed verhaal broertje! Super cool dat je al meteen leider mag worden, en terug mag komen! Ga je dat ook doen? Wel leuk, iedere zomervakantie op een ander continent vieren ;)

Vet ook dat je met de bus gaat reizen, echt lachen! Wordt je ook een echte backpacker, net als je zus:)

Alleen Hawaii snap ik niet helemaal, dat is helemaal aan de andere kant! En duur ook.. Maar je zal het wel goed uitgezocht hebben ;) btw, als je volgend jaar weer gaat kunnen we mooi een stukje samen reizen!! Wij hebben de data vastgelegd, van februari tot augustus, kunnen we ergens meeten! Zou super leuk zijn!

Heeel veel plezier nog daar, geniet lekker van je korte haar, de natte tshirts en je vrijheid, en laat het nog even weten als je op skype bent, ik mis je!

Xxxxxxxxxxxxxxx en een knuffel

ma

He mijn zoon , helemaal te gek dat je het daar zo naar je zin hebt. (had trouwens niet anders verwacht hoor).Dus als ik het goed begrijp is het straks met mijn rust gedaan.
Zal ik mijn engels op moeten poesten.
Helemaal leuk hoor
Wel een beetje jaloers dat je kunt gaan surfen. Heb je daar trouwens ook nog de zeilkunst onder de knie gekregen, ga ik alsnog voor een boot . (jij zou toch kapitein worden van mijn schip?). Hier is het echt hollands , herfstige zomer , wind regen.
Volgende week dus naar Frankrijk om d nodige zon te pakken.Probeer nog te skypen van te voren.
heeeeele dikke kus.

tobias / Juul-Marin

he kom je snel terug , want ik wil graag gitaarles hebben.
groetjes Tobias.
en ik Juul- Marin zou het heel leuk vinden een cadeautje te krijgen uit Amerika. Wat dacht je van een stapelbed voor de poppen.( leuk voor in je rugzak)
kusje , kusje

Jeroen

Alles wat je mist wacht geduldig tot je terugkomt ;)
Ik heb overigens een nieuwe piano binnenkort, dus dat lijkt me een goed excuus om na terugkomst de rivieren weer eens over te steken!

Geniet van alles (maar sla Disneyworld gewoon lekker over, joh)!

Tot snel,

Jeroen

Gijs

Heel gaaf jak!!

paps

mooi verhaal zoon, zo te zien mis je een hoop, maar toch ben je iets vergeten te noemen, MIJN KIPPEKLUIFJES. hehe. Ik ben heel blij voor je, de spanning, de muzikale mogelijkheden, de avontuur, enz
ik kan amper wachten dat ik je louw koffie kan geven.
kusjes

marion

ik zucht.............wat een verhaal............

Ing

O brother where art thou?
Heb in m'n oude Bosatlas gekeken en ben er nu wel uit.
Live-muziek in Nashville.....ik kan er alleen maar van dromen. Dement of niet:er gaat niks boven "the real thing".
Florida doet mij denken aan swamp, krokodillen en krabben (ga je wel krabben eten en vertel je mij hoe lekker die was?). Ga naar New Orleans (Dr. John, Toussaint...) en laat Disney voor de Americana.
Verders hoor ik het al: je bent daar net zo'n ster als hier.
Laat je nieuwe vrienden onderstaande link zien en maak ze gewoon wijs dat jij dat bent.

Laat een traantje, zoals ik heb gedaan omdat ik je ook mis.

Dikke zoenen van Ing.

willy

Superwerk daar geleverd dat je gepromoveerd bent en ze je graag terug willen hebben.
Enn zo zie je maar weer, hoe leuk het ergens ook is, dat stukje wat je achterlaat ga je toch missen, enn dat is maar goed ook. Surfen op Hawaii lijkt me cool!
Nog ee heelleuke tijd op het park, maar ook als backpacker en natuurlijk tot ziens in Nederland.
Je ex-collega.

Sophie

Lieve Jak, Wat een coole verhalen!! Echt coole ervaringen... Hier in Tilburg blijft het hetzelfde, geniet dus van je mooie tijd daar. Wanneer je er weer bent gaan we samen eten. Veel liefs xxx