jakkebab.reismee.nl

Training zit erop

Na vele lange dagen, korte nachten, heftige activiteiten en graadje of 35 is het eindelijk zover. De training is eindelijk klaar. We zijn nu met zijn allen goed voorbereid voor de eerste groep kinderen. In deze week heb ik echt super veel meegemaakt. Ten eerste heel veel leuke mensen ontmoet, amerikanen, Engelse en zelfs uit Colombia en zuid Afrika. Het is een heel erg leuke groep en iedereen is hier super aardig. Het eten is hier niet normaal, in de ochtend worst met aardappels, als lunch hamburgers en als avondeten vette kip. Gelukkig staan er ook hele grote bakken met fruit, brood en salade klaar. Dus vaak kies ik daarvoor. Ik probeer een beetje af te vallen. Tot nu toe ben ik elke ochtend gaan hardlopen door de bossen. Gister een schildpad gezien en een wasbeer. Omdat gisteren de laatste dag was van de training, was het tijd voor een feestje. We zijn met een paar man gezellig bij coltrane gaan zitten. Een super chille duwde uit naschilder, die btw te gek goed sax speelt. Oma, veel muziekanten hier, dus i'm in the right place. Met een fikse kater, rugklachten en met maar een schoen wakker worden is echter geen pretje, maar gelukkig maakt het zicht van mensen die op de grond hebben moeten slapen alles goed. Vooral als jij lekker op een bank hebt kunnen slapen. De verhalen en films over Amerikaanse huisfeesten zijn waar. Super gaaf. Vanavond weer een feestje, dus ik ben benieuwd. Btw, ik stuur dit bericht via mijn nieuwe iPad. Heb ik vandaag gekocht in een enorme mega store. Ik heb ook wat foto's op de site gezet, maar die zijn alleen van de reis. Binnenkort stuur ik de foto's van de afgelopen weken door, maar nu nog niet, alles op zijn tijd. Ik mag trouwens geen foto's met kinderen erop zetten. Dus daar moet ik mee uitkijken. Aangezien ik nu een iPad heb, kan ik gemakkelijk skypen, dus ik laat snel weten wanneer k tijd heb voor jullie. Komende weken is het wel super druk. Ik heb het hier erg naar mijn zin, maar ik mis jullie wel hoor. Tot snel Kus jak

Zussie

Wow, klinkt allemaal super! Wij dachten al dat je je daar helemaal thuis zou voelen en dat blijkt maar weer ;) Gelukkig mis je ons ook nog een beetje, wij jou ook! :) ik ben trots op je dat je de vette kip laat staan voor salade, dat zit nou eenmaal niet in onze genen (hè pap) dus hulde voor je vastberadenheid. Geniet ervan broeder, these are the good times! :) super dubbele dikke kus van je zus! En oh ja, nog wel even leren de automatische spelling van je iPad onder controle te krijgen, er staan wat rare woorden in je tekst ;) xxxxxx

Ted

Doet me denken aan het moment een paar geleden vlak voordat we op vakantie gingen:

-Moeder van Jakab: Jak, laat het je het even weten als je bent aangekomen.
-Jak: Nou ik laat wel iets weten als ik ben afgevallen.

Klinkt allemaal mooi daar Jak, nog veel plezier de komende tijd. Maar waarom mogen er geen foto's van kinderen worden gemaakt? Was je verklaring van goed gedrag toch niet geaccepteerd (haha) of is het uit privacyredenen?

willy

Hoi hoi, steeds weer leuk iets van jou te lezen en dat je geen foto's met kinderen mag doorsturen was te verwachten, zeker in Amerika.
Dat is daar zo vreselijk streng op, dus niet doen.
En complimenten voor je eetkeuzes. Heel goed als je je daar aan kunt houden, straks kom je als 'n super hunk terug, strak in het vel door het vele sporten en gezonde eten, met af en toe eens zondigen. Dat moet tenslotte kunnen. Enjoy the time being there, knuffel van mij

coriene

Ha, die Jak,
Ik heb je weblog gevonden en het is leuk om te lezen dat je het goed naar je zin hebt.
Veel plezier en genieten maar.....en natuurlijk ook nog wat tijd vrij maken om te werken he.
Groetjes Coriene en sanne

marion

wat lijkt me dat al heerlijk dat er drie keer per dag voor je gekookt wordt. En dan ook nog gezonde keuzes. Geniet ervan. Je komt als Baywacher terug dan......