jakkebab.reismee.nl

eindelijk op kamp

Pfff,

Wat een reis. om kwart voor zes in de ochtend ging de wekker. Ff douchen, kopje koffie en een van mijn laatste sigaretjes. Lekker in de auto chillen met de mama en de papa's. Eindelijk aangekomen op schiphol kregen we eerst nog enorme onzin uitleg van ene pannekoek,

9 uur lang in het vliegtuig gezeten, goede films gekeken, heerlijke lunch gehad, nog in de cockpit mogen zitten en gelukkig mijn benen mogen strekken in Atlanta, 4 uur lang.

Maar gelukkig reisde we met zeven man. ook allemaal richting camp Widjiwagan in Nashville.

Na het laatste uurtje in vliegtuigen werden we hartelijk ontvangen door een stel rare amerikanen. Eigenlijk wel leuk, maar meteen werden al nicknames verzonnen. Een van de mensen vond mij, op dat moment met extreem overeind staande haren, wel op Mark Ruffalo lijken. Dus de komende maanden heet ik Ruffels op camp.

Vandaag hebben we lifeguard training gehad, we hebben de hele dag in het zwembad gelegen, dat was wel zwaar, maar ook super leerzaam. Morgen gaan we daar weer mee verder. Voor de rest zijn we nog naar een Walmart gegaan. Een super grote shop waar ze echt alles hebben. UIteindelijk heb ik daar alleen maar shampoo gekocht.

Tot snel en de foto's volgen.

Gr Jakab ( aka Ruffels)

Ps: Ik heb het naar mijn zin hier

pap's

hei mr. Ruffels, ik ben blij dat je heelhuids bent aangekomen.

Zussie

Klinkt goed ruffels (hahahahaha) heel veel plezier daar!

Jeroen

Lekker bezig, Jakkebab! Oude bijnamen vergaan niet, dacht ik zo.. Maar wat heb jij er in vredesnaam voor moeten doen om in de cockpit te mogen?

mam

He Ruffels, blij met je eerste berichtje, keek steeds in mijn eigen mail.(lees jij de jouwe ook eens).
klinkt allemaal hartstikke leuk, wil snel foto's zien om een beeld te krijgen waar je rond hangt de komende maanden. Hou van je .

Sanne

Klinkt goed Jak! Benieuwd naar de foto's van je 'huisje' daar! Have fun!

Nien

Ik zei toch dat je op hem leek! Is wel een compliment hoor. Ik mail je nog. Geniet ervan!!

Wally

Dat Ruffels klinkt wel errug leuk. Blij dat je een goede reis hebt gehad, leuke mensen om je heen, al heb je natuurlijk de allerleukste in Nederland achtergelaten.
Enjoy life in de States, hugs